Hey, this photo is ©Ivory Photography
Wedding Photographer

Buna, numele meu este Maya

Mi-am dorit dintotdeauna să lucrez în numele creației și a frumosului. Am încercat mai multe domenii în care să îmi pot aplica creativitatea până am descoperit fotografia de nuntă. De ce? Pentru că îmbină două elemente care îmi aduc o satisfacție enormă – artă și emoții.

În fiecare fotografie încerc să surprind viața așa cum este ea. Și pentru că nunta este un eveniment unde oamenii sunt sinceri și trăiesc fiecare moment, îmi place să devin și eu un participant uneori vizibil și alteori invizibil.

Pentru mine, la fel ca pentru tine, nunta ta va fi specială. Și, împreună cu tine, voi trece prin toate etapele. De aceea, insist să ne cunoaștem din timp și să vedem dacă ne potrivim.

Apreciez foarte mult cuplurile originale și sunt nerăbdătoare să aflu cât mai multe despre ele. Dacă îți dorești fotografii care, mai presus de toate, să reflecte personalitatea ta și a celui/celei cu care vrei să petreci momentele fericite, dar și pe cele mai dificile – atunci suntem pe aceeași undă.

”Investește în amintiri” a devenit moto-ul meu chiar înainte de a lua aparatul în mână. Mai târziu mi-am dat seama că memoria nu este un depozit foarte sigur și doar răsfoind albumele reușesc să trăiesc din nou acele emoții. Asta vă îndemn să faceți și pe voi – trăiți momentul atunci când se întâmplă, dar profitați de ocazia de a reveni la el oricând vă doriți.

Hai să ne cunoaștem mai bine: